Wij bieden jongeren tussen de 12 en 18 die bij ons een traject volgen de mogelijkheid een stap naar een goede toekomst te zetten.

Op weg naar een opleiding of op weg naar een baan, in ieder geval op weg naar volwassenheid.

Bezig met het ontwikkelen van werknemersvaardigheden, het hebben van een zinvolle dagbesteding en het volgen van een stappen-plan, om de vooraf bepaalde doelen te behalen.

Op een positieve manier werken we toe naar de doelen die voor jou belangrijk zijn. Zaken als op tijd komen, je sociaal opstellen naar anderen, je best doen, leren van fouten, dat is waar we dagelijks aan werken.

Bij ons kun je binnen de verschillende trajecten uitvinden wat je leuk vindt en waar je mee verder wilt.

Soms betekent dat dat je in de toekomst een opleiding kunt gaan volgen, soms betekent dat dat je bij ons datgene leert wat je nodig hebt voor een baan.

Naast de werknemersvaardigheden zijn dat vaktechnische vaardigheden, zoals;

In teamverband verhuizen en ontruimen. Inpakken, uitpakken, de verhuiswagen laden, samen de klus klaren (verhuis traject).

Met z’n allen koken en de lunch voor de stichting klaarmaken. Natuurlijk ook gezellig met de hele groep lunchen (horeca traject).

In de winkel aan de slag met de klanten, verkopen, etaleren, samen zorgen dat de winkel er goed uitziet (winkel traject).

Creatief bezig zijn met het maken van sieraden of het opknappen en pimpen van meubels (creatief traject).

Sleutelen, timmeren, schilderen, solderen of lassen. Je leert omgaan met diverse gereedschappen en krijgt handige klus tips (Technisch traject)

Jongeren zijn de hele dag bezig, leren veel en werken aan een betere toekomst!